Nyhet

Ny hemsida

Välkommen till vår nya hemsida! På den nya hemsidan har vi samlat all den information om våra ETF:er som du tidigare kunde hitta på vår gamla hemsida, plus massa spännande nyheter.

Läs mer

Nytt på hemsidan är bl a att respektive fonds så kallade iNAV (teoretiskt värde i realtid) visas och att kvoterade köp-och säljkurser visas med endast tre minuters fördröjning. På den nya hemsidan hittar du även intressanta strategier som är enkla att följa med hjälp av våra ETF:er.

Vi hoppas du kommer att uppskatta vår nya hemsida, och om du har synpunkter på förbättringar är du naturligtvis alltid välkommen att höra av dig till oss!   

Mvh Xact

Börsen idag

OMXS30GI +1,58%
OBX +1,02%
Energi +0,66%
Verkstad +1,46%

Valutakurser

USD/SEK (9,67) +0,24%
EUR/SEK (10,72) +0,06%
  • i Källa: Millistream
  • Uppdaterad Uppdaterad 23:02, 2019-08-18
  • i Källa: Handelsbanken
  • Uppdaterad Uppdaterad 06:53, 2019-08-18
  • Information Källa: Handelsbanken
  • Uppdaterad Uppdaterad 06:53, 2019-08-18

Handel och likviditet

ETF:er köps och säljs styckevis över börsen, precis på samma sätt som aktier.

Läs om handel och likviditet

Hävstång över längre perioder

Hävstången i Xacts Bull- och Bear-fonder är daglig. Avkastningen över längre perioder kan därmed avvika från hela periodens avkastning multiplicerat med hävstången.

Läs om hävstång

Källa till datan

Uppgifterna till Börsen idag och Valutakurser är fördröjda med 15 minuter och kommer ifrån Milliestream. Xact reserverar sig mot eventuella fel i informationen.

Källa till datan

Uppgifterna till Bäst idag och Sämst idag är fördröjda med 3 minuter och kommer ifrån Handelsbanken. Xact reserverar sig mot eventuella fel i informationen.